De Vriendschap Boskant

Voor iedere gelegenheid een leuk arrangement

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een familie-, vrienden-, verenigings- of bedrijfsuitje in de omgeving van Best, Son en Eindhoven? Zoek niet verder! De Vriendschap in Boskant is dé locatie voor jouw groepsactiviteit in combinatie met een bourgondische lunch, ambachtelijk gebak met koffie, een barbecue of andere op maat gemaakte arrangementen. De Vriendschap werkt namelijk nauw samen Uitjesrooi.nl om dit alles te realiseren. Ontdek snel al onze arrangementen!

Tandem en Fiets

Fiets en/of tandem met koffie & gebak

Vanaf €19,95 p.p

Vanaf 2 personen

Beleef Best en omstreken met de fiets of tandem! Bij de Vriendschap kun je namelijk tandems en fietsen boeken om zo een mooie route af te leggen in het buitengebied van Boskant. Boskant heeft namelijk een mooie, groene omgeving waar meerdere fietsroutes mogelijk zijn. Natuurlijk hoort bij een mooie fiets- of tandemroute ook een stukje gebak en koffie of thee. Deze verzorgen we bij de Vriendschap maar al te graag voor je.

Bekijk meer
Boerenspelen

Boerenspelen met puntzak friet

Vanaf €21,95 p.p

Vanaf 10 personen

De Boerenspelen bestaan uit meerdere activiteiten, zoals pieper schieten, hooivork darten, hoefijzer gooien, boeren hokkie, spijker slaan en nog veel meer. Het totale aanbod aan spellen bestaat uit circa 10. Alle spellen zijn gemakkelijk te spelen en er zit altijd wel iets bij voor jouw gezelschap. Na afloop krijgt iedereen een welverdiende puntzak met friet en mayonaise. Deze kan nog worden genuttigd onder het genot van een drankje.

Bekijk meer
Kickbike

2 uur kickbike rijden met borrelplank

Vanaf €24,95 p.p

Vanaf 4 personen

Op zoek naar een originele manier om de omgeving te verkennen? Boek dan de kickbikes! Deze kickbikes zijn moderne steps waarmee je gemakkelijk een mooie route kan afleggen in Boskant en omstreken. Boskant kent namelijk een mooie, natuurlijke en groene omgeving, waar je prachtig kunt fietsen, wandelen, maar ook kunt steppen. Wij zorgen voor een mooie steproute en jij doet de rest. Bij terugkomst staat een lekkere borrelplank klaar met kaas, worst, bitterballen, kipspiesjes en breekbrood.

Bekijk meer
Huifkar

3 uur huifkar met barbecue

Vanaf €29,95 p.p

Vanaf 10 pers. Maximaal 20 pers.

Ontdek het mooie Brabantse landschap met de huifkar! Tijdens deze tocht ontdek je het mooie, groene Boskant op een originele manier. Daarbij kun je zelf een route uitzetten of wij maken er eentje voor jou. Ook zijn er mogelijkheden om de huifkar te boeken in combinatie met een gids die je meer kan vertellen over het gebied.

Na terugkomst wordt je ontvangen in de tuinzaal waar een barbecue met vers vlees, stokbrood en salades klaarstaat. Hier kan je vervolgens lekker zelf barbecuen met je gezelschap.

Bekijk meer
Pubquiz

Pubquiz met 2 uur drankarrangement

Vanaf €34,95 p.p

Vanaf 20 personen

Ben je van plan om een pubquiz te organiseren in de omgeving van Son, Best of Eindhoven? Boek dan een Pubquiz bij de Vriendschap! In samenwerking met Uitjesrooi.nl organiseren we een pubquiz voor jouw bedrijfs-, familie- of verenigingsuitje. Tijdens deze quiz ga je de strijd met elkaar aan in verschillende rondes. Deze rondes gaan over uiteenlopende onderwerpen, zoals showbizz, muziek, entertainment, algemene kennis en nog veel meer!

Bekijk meer
E-chopper

2 uur e-chopper rijden met lunchplank

Vanaf €39,95 p.p

Vanaf 2 personen

E-chopper rijden is natuurlijk dé activiteit voor jouw groepsuitje. Ontdek het Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en geniet van het gemak. De E-choppers zijn namelijk muisstil waardoor je gemakkelijk met elkaar kan praten tijdens de rit. Daarbij zijn de chopper voorzien van cruise control en telefoonhouders voor optimaal gemak.

Bij ontvangst of terugkomst krijgt u een lunchplank met een glaasje soep, een broodje kroket, een broodje carpaccio en een broodje gerookte zalm.

Bekijk meer