De Vriendschap Boskant

Bedrijfsuitjes , Familiedagen of Dagjes uit

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een familie-, vrienden-, verenigings- of bedrijfsuitje in de omgeving van Best, Son en Eindhoven? Zoek niet verder! De Vriendschap in Boskant is dé locatie voor jouw groepsactiviteit. De Vriendschap werkt namelijk nauw samen Uitjesrooi.nl. Ontdek snel al onze uitjes!

E-chopper

E-chopper Rijden

Vanaf €24,95 p.p

Vanaf 2 personen

E-chopper rijden is natuurlijk dé activiteit voor jouw groepsuitje. Ontdek het Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en geniet van het gemak. De E-choppers zijn namelijk muisstil waardoor je gemakkelijk met elkaar kan praten tijdens de rit. Daarbij zijn de chopper voorzien van cruise control en telefoonhouders voor optimaal gemak.

Lees meer
Boerenspelen

De Boerenspelen

Vanaf €17,50 p.p

Vanaf 10 personen

Ben je op zoek naar een spel wat geschikt is voor jong en oud? Boek dan de Boerenspelen! Deze spellen komen rechtstreeks van het platteland en is een unieke mix van allerlei activiteiten in groepsverband. Daarbij is het ook nog eens een goede activiteit voor teambuilding.

Lees meer
Pubquiz

Pubquiz

Vanaf €19,50 p.p

Vanaf 20 personen

Ben je van plan om een pubquiz te organiseren in de omgeving van Son, Best of Eindhoven? Boek dan een Pubquiz bij de Vriendschap! In samenwerking met Uitjesrooi.nl organiseren we een pubquiz voor jouw bedrijfs-, familie- of verenigingsuitje. Tijdens deze quiz ga je de strijd met elkaar aan in verschillende rondes. Deze rondes gaan over uiteenlopende onderwerpen, zoals showbizz, muziek, entertainment, algemene kennis en nog veel meer!

Lees meer
Karaokeset

Karaoke set

Prijs op aanvraag

Tot 100 personen

Ontdek de zangkwaliteiten van jouw collega’s, vrienden of familie met onze karaokeset! De set bestaat uit een plug and play systeem en is gemakkelijk te bedienen. Zo kun jij dus onbeperkt genieten! Daarbij is de karaokeset een perfecte aanvulling op jouw feestavond.

Lees meer
Huifkar

Huifkar

Prijs op aanvraag

Vanaf 10 pers. Max 20 pers.

Ontdek het mooie Brabantse landschap met de huifkar! Tijdens deze tocht ontdek je het mooie, groene Boskant op een originele manier. Daarbij kun je zelf een route uitzetten of wij maken er eentje voor jou. Ook zijn er mogelijkheden om de huifkar te boeken in combinatie met een gids die je meer kan vertellen over het gebied.

Lees meer
Tandem en Fiets

Fiets en/of Tandem

Vanaf €15,00 p.p

Vanaf 2 personen

Beleef Best en omstreken met de fiets of tandem! Bij de Vriendschap kun je namelijk tandems en fietsen boeken om zo een mooie route af te leggen in het buitengebied van Boskant. Boskant heeft namelijk een mooie, groene omgeving waar meerdere fietsroutes mogelijk zijn. Natuurlijk hoort bij een mooie fiets- of tandemroute ook een stukje gebak, koffie of thee en een heerlijke lunch. Deze verzorgen we bij de Vriendschap maar al te graag voor je.

Lees meer
Kickbike

Kickbike

Vanaf €12,50 p.p

Vanaf 2 personen

Op zoek naar een originele manier om de omgeving te verkennen? Boek dan de kickbikes! Deze kickbikes zijn moderne steps waarmee je gemakkelijk een mooie route kan afleggen in Boskant en omstreken. Boskant kent namelijk een mooie, natuurlijke en groene omgeving, waar je prachtig kunt fietsen, wandelen, maar ook kunt steppen. Wij zorgen voor een mooie steproute en jij doet de rest.

Lees meer