20211029_204118

Café

TOT 20 PERSONEN

In het gezellige café kan u samen met een klein gezelschap genieten van een door u gekozen arrangement. Denk hierbij aan een gezamenlijke lunch/diner maar ook brunches of een kleine (bedrijfs)borrel. Ons café is wel ten allen tijden toegankelijk voor lunch of dinergasten, houdt hier rekening mee bij uw aanvraag. Mocht u echt een volledig privé arrangement af willen spreken dan verwijzen wij u door naar onze tuin of danszaal die volledig privé af te huren zijn.

Klik hieronder voor een sfeerimpressie van het café.

BEKIJK MEER

Tuinzaal

TOT 80 PERSONEN

Ook wel de kleine zaal genoemd. In de tuinzaal heeft u de meeste mogelijkheden zowel in de zomer als winter. Met een eigen privé terras met vijver kan u met het mooie weer buiten genieten, echter is het ook mogelijk om een mix van beiden te gebruiken of met uw gezelschap binnen plaats te nemen. De zaal beschikt over een eigen bar, toiletgroep, geluidsinstallatie, beamer en beamerscherm. De zaal is uiterst geschikt om in middelgroot gezelschap vergaderingen of barbecues te organiseren. Daarnaast is een kleiner feest met DJ mogelijk maar het leent zich ook perfect voor workshops of diners in groter gezelschap.

Via onderstaand formulier kan u navraag doen naar de mogelijkheden.

Klik hieronder voor een sfeerimpressie van de tuinzaal.

BEKIJK MEER
20210709_125703
20211003_114643

Danszaal

TOT 250 PERSONEN

De grootste zaal met meer dan 240m2 aan oppervlakte een ideale ruimte voor grote feesten of bruiloften. De zaal is compleet geluidsdicht met een zwevende vloer en dubbel geisoleerde ramen. Hierdoor leent hij zich perfect voor feesten met een DJ of liveband. Een podium is ter beschikking en ook deze zaal heeft een eigen toiletgroep inclusief mindervalide WC. De zaal kan eventueel kleiner gemaakt worden waardoor een feest vanaf 100 personen mogelijk is. Verder is de zaal ook uiterst geschikt voor lezingen of grote presentaties. De zaal beschikt over een beamerscherm inclusief beamer, microfoon en geluidsinstallatie.

Via onderstaand formulier kan u navraag doen naar de mogelijkheden.

Klik hieronder voor een sfeerimpressie van de danszaal.

BEKIJK MEER
OFFERTE OPVRAGEN